Notícies

Curiositats dels perfums

No és nou si diem que el perfum forma part de la nostra carta de presentació, atès que és la materialització olfactiva de la nostra manera de ser, o del que volem transmetre en cada moment.

Com maquillar-te quan fa calor: trucs per lluir el teu millor maquillatge d'estiu

Es pot gaudir de l'estiu sense haver de patir perquè el teu maquillatge se't desfà per la calor.

Com cuidar els cabells tenyits durant l'estiu

Tots sabem que a l'estiu, cal tenir especial cura també del cabell, i especialment si el portem tenyit, per evitar que els colors no es deteriorin, i la tornada a la perruqueria no sigui molt dramàtica.

Perfums per la caloreta de l'estiu

Aquí et donem algunes propostes fresques per fer una olor de meravella aquest estiu. Amb la calor intensa de l'estiu, el perfum que escullis és bàsic per sentir-te maca i fresca. Aquí van algunes idees:

Descobreix com el teu pentinat pot rejovenir-te

Pots treure't uns anyets de sobre amb el tall i el color de cabell adequat. Pren nota, que et deixem uns consells per aconseguir-ho !!

Reveal de Calvin Klein

S'apropa el Nadal i Calvin Klein ens delecta amb una gran novetat per aquest any 2014. Reveal de Calvin Klein és una fragància de la família olfactòria Almesc Floral de fusta per a dones. Reveal va ser creada per Jean-Marc Chaillan i Bruno Jovanovic. Les Notes de Sortida són sal, pebre rosa, pebre negre i pebre blanc; les Notes de Cor són iris i ambre gris; les Notes de Fons són sàndal, caixmir, vetiver i almesc.

Gucci Oud, el més sensual per a aquesta tardor

Gucci Oud és una nova i opulenta essència inspirada en viatges exòtics d'una altra època. fruit d'una mescla que conjumina ingredients occidentals tradicionals, la moderna fragància unisex és rica, sensual —i definitivament gucci. Gucci Oud de Gucci és una fragància de la família olfactòria Oriental Amaderada per a Homes i Dones. Aquesta fragrancia és nova. Gucci Oud es va llançar en 2014. Les Notes de Sortida són pera, safrà i gerd; les Notes de Cor són rosa de Bulgària (rosa Damascena de Bulgària) i flor del taronger del taronger; les Notes de Fons són fusta de oud, pachulí, ambre i almesc.

Consells per recuperar el cabell després de l'estiu

Encara que durant l'estiu el nostre cabell, igual que nosaltres, descansa en bona mesura de l'estrès i la pol·lució, està sotmès a altres agressions pròpies de l'estació que el van deteriorant de forma silenciosa. Perquè el clor de les piscines, la sal del mar o l'impacte del sol sobre el nostre cabell acaba per deteriorar el seu aspecte, fent-li perdre hidratació i lluentor.

2 noves propostes de perfums per a l'estiu

La primera proposta és un perfum per a dona: Cool Water Woman Coral Reef, una edició estiuenca de 2014 fresca i afrutada per a la dona dinàmica, esportista i amant del bon temps. El flascó té la mateixa forma que la versió clàssica, aquesta vegada decorada en tons blaus i una branca de coral. En la sortida trobem notes de meló; en el cor, notes de lliri de les valls i a la base, notes d'arrel de lliri. Una eau de toilette per lluir diàriament a l'estiu.

L'últim en maquillatge per a l'estiu

Potser us sembli massa aviat per lluir uns llavis taronges, unes ones surferes o unes pólvores broncejadores que et posin "cara de platja", però l'estiu ja està aquí i des d'ara aquestes tendències es convertiran en el més vist. Apunta com maquillar-te aquesta nova temporada:

10 regles per protegir el cabell del sol

Coneixem de sobres les conseqüències dels danys de l'astre rei sobre la nostra pell. Però, i les del cabell? La calor EL deshidrata, els UV L'afebleixen i alteren el color, la sal i el clor el ressequen i fan fallida. I curiosament, solament un 10 per cent dels catalans inverteix en productes de protecció capil·lar. Per això avui us deixem un decàleg que us permetrà tornar de les vacances amb el cabell (gairebé) igual de saludable.

Aigües perfumes per a l'estiu

A l'estiu el millor són les aigües perfumades, fresques i vibrants per donar-te l'energia que necessites en els dies de més calor. Cosmetic Club t'ofereix una selecció d'algunes de les millors aigües perfumades que pots utilitzar aquest estiu. No t'ho perdis. Són genials!

Cistella de la compra

Producte afegit correctament a la cistella de la compra