La utilització dels serveis o la contractació de productes a www.cosmeticclub.cat suposen l'acceptació de les següents condicions generals:

1.- Acceptació i disponibilitat de les Condicions Generals de Compra

Mitjançant l'acceptació del present contracte, vostè declara:
a) Que és una persona major d’edat i amb capacitat per a contractar,
b) Que ha llegit i accepta les presents condicions generals.

Aquestes condicions generals (des d'ara, "les Condicions Generals"), regulen la relació jurídica que emana dels processos de contractació realitzats entre els usuaris-clients (des d'ara, "els Clients") de la pàgina Web de comerç electrònic situada en la url http://www.cosmeticclub.cat propietat de ZAINA ECOMM, S.L. (des d'ara "Cosmetic Club"). Els Clients accepten les Condicions Generals des de l'instant que utilitzin, contractin o adquireixin qualsevol producte. Aquest document pot ser imprès i emmagatzemat pels Clients, per la seva banda, Cosmetic Club, davant qualsevol modificació de les presents Condicions Generals respectarà sempre les que l’usuari hagi acceptat en el moment de realitzar la compra, pel que posem a disposició d’aquests l’adreça de correu electrònic info@cosmeticclub.es, per a què puguin plantejar qualsevol dubte sobre les Condicions Generals o sol·licitar-nos una còpia de les mateixes en cas de pèrdua.


2.- Normes aplicables

Les presents Condicions Generals, estan subjectes al disposat a la Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre Condicions Generals de Contractació, al Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, al Reial decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, i a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Si vostè resideix fora d'Espanya i en virtut de la seva legislació no fora d'aplicació la Legislació espanyola, vostè no pot contractar els productes de Cosmetic Club.3.- Modificació de les Condicions Generals

Cosmetic Club podrà modificar les Condicions Generals notificant-lo als Clients amb antelació suficient, amb la finalitat de millorar els serveis i productes oferts a través de cosmeticclub.cat. Mitjançant la modificació de les Condicions Generals exposades en la pàgina Web de cosmeticclub.cat, s’entendrà per complert dit deure de notificació.

En tot cas, abans d’utilitzar els serveis o contractar productes, es podran consultar les Condicions Generals.


4.- Descripció dels productes i serveis

Per a fer-te soci de Cosmetic Club solament t’has de registrar de forma totalment gratuïta en l'apartat REGISTRAR-SE de la Web i ja podràs beneficiar-te de tots els avantatges que t'ofereix Cosmetic Club.

A partir d'aquest moment ja ets soci de Cosmetic Club i pots començar a gaudir de totes els seus avantatges.

Un cop t'hagis registrat i per tant ja siguis soci de Cosmetic Club, ja tindràs la teva zona privada per realitzar les teves compres.

APADRINA: En aquesta zona privada tindràs accés a l'apartat APADRINA en el menú superior i podràs enviar un correu electrònic des de la teva pròpia adreça de correu als teus familiars i amics per a animar-los a fer-se socis de Cosmetic Club, de manera que ells també puguin beneficiar-se dels grans avantatges de comprar en Cosmetic Club i, d'altra banda, aconseguir descomptes per a tu per les compres que ells realitzin.


Pots fer-ho de dues maneres:

1- Entrant en l'apartat APADRINA podràs importar de manera automàtica els teus contactes de facebook, gmail, Hotmail, yahoo i altres operadors, introduir el teu nom d'usuari i contrasenya i seleccionar aquells que vulguis que s'associïn a Cosmetic Club, o bé podràs escriure les seves adreces de correu electrònic de forma manual i enviar-los un correu electrònic d'invitació des de la teva adreça de correu amb el link perquè es facin socis de Cosmetic Club. D'aquesta forma s’apadrinaran a tu perquè rebis els descomptes per gastar en les teves pròximes compres.

2- En cas que els teus contactes no s'associïn a Cosmetic Club a través del Link que rebran en el correu electrònic i ho facin directament a través de la pàgina Web www.cosmeticclub.cat , aquests quedaran apadrinats a tu solament si introdueixen la teva adreça de correu electrònic en la pestanya d’e-mail del teu padrí de l'apartat REGISTRAR-SE.

En cas que no ho facis d'aquestes dues formes, no quedaran apadrinats a tu i per tant no rebràs els descomptes originats per les seves compres.

Si Cosmetic Club detecta que l'adreça de correu electrònic facilitada no es troba operativa com a soci (donat de baixa; altres circumstàncies), Cosmectic Club no farà ús per a cap finalitat procedint immediatament a la seva eliminació no constant aquesta adreça de correu en la base de dades de Cosmetic Club.


Quan un soci de Cosmetic Club convidi a un familiar o amic a aquest club ho farà directament des de la seva pròpia adreça de correu electrònic facilitant única i exclusivament Cosmetic Club l'accés a la seva pàgina Web mitjançant un link vinculat al registre de socis. Serà el propi soci qui respongui davant qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta invitació. Cosmetic Club no tindrà cap responsabilitat ja que són els propis socis qui realitzen les invitacions.

L'objectiu de Cosmetic Club, és donar als seus socis el millor preu. Per a això ofereix la política del TRIPLE DESCOMPTE per a totes les compres.


1er descompte: 5€ de regal només per registrar-te.

Simplement per registrar-te i per tant, ser soci efectiu de Cosmetic Club, et regalem un Xec Regal de 5 euros* per gastar en les teves compres.

Posa a prova el nostre servei, en la teva primera compra!!!


2n descompte: 100€ de compra, despeses d’enviament gratis. 300€ de compra, despeses contra reemborsament gratis.

En el moment que superis els 100 euros de compra, veuràs com podràs seleccionar el descompte de despeses d’enviament gratuïtes. En el moment que superis els 300 euros de compra i hagis escollit el pagament contra reemborsament, veuràs com desapareixeran.

Te l’entreguem gratuïtament on tu ens diguis!!!

3r descompte: Apadrinar té premi. 5€ per a tu, 5€ per als teus amics.

Per cada amic o familiar que apadrinis des de la teva adreça de correu electrònic, es converteixi en un soci efectiu de Cosmetic Club, gracies a la teva invitació i només per registrar-se, s’emportarà un xec regal de 5 euros*.

A més, cada vegada que un apadrinat teu realitzi la seva primer compra superior a 50€, t’emportaràs un xec regal de 5 euros* per gastar en les teves pròximes compres.

Quants més familiars i amics apadrinis y comprin, més descomptes acumularàs, de manera que les teves compres et poden sortir amb uns
descomptes que mai haguessis imaginat (Veure apartat APADRINA).

Multiplica a tots els teus contactes per 5 euros... Aquest resultat pot ser teu!!!

A més, participa al nostre concurs facebook Apadrina i Guanya! i aconsegueix xecs regal de 50 euros per a les teves compres (Participa ja, fent clic aquí)

I a més, amb cada comanda et fem arribar gratuïtament mostres de les novetats dels tipus de productes que hagis comprat de perfums, cosmètica, perruqueria o maquillatge (segons disponibilitat).

I encara més!!! Cosmetic Club premia als seus socis més fidels amb Xecs Regals d’import variable.

Els descomptes acumulats tant per les compres que hagin realitzat els teus apadrinats com per les compres que tu realitzis, s’aplicaran en el apartat DESCOMPTES de la teva zona privada, en un termini de 15 dies a partir de la realització de la comanda del usuari que els origini.

(*) Descomptes no acumulables i aplicables en compres mínimes de 50€.

Al final del procés de compra veuràs tots els articles que has seleccionat i al costat dret apareixerà una pestanya desplegable en la qual et preguntem si desitges que t’emboliquem aquest article per a regal, amb un cost afegit de 1 euro per cada article que seleccionis.


Si has comprat més d'una unitat d'un article determinat, fins i tot pots escollir quants d'ells vols que t'emboliquem per a regal.


Sempre s'embolicaran els articles per separat. No obstant això, si ens especifiques en l'apartat de comentaris que desitges que fem un paquet amb determinats articles de la teva compra, no tindrem cap inconvenient, però has de tenir en compte que es carregarà en el preu final l'import per la quantitat total d'articles que vols que s'emboliquin per a regal.


Els preus dels productes que es trobin a la venda a la nostre botiga de comerç electrònic inclouen el Impost de Valor Afegit (I.V.A.); les compres que facin els subjectes passius del I.V.A. (empreses, entitats, organitzacions...) amb residència a la Unió Europea i dotats del Nif intracomunitari, estaran exemptes del pagament del I.V.A., sent condició imprescindible l’enviament d’aquest document escanejat a l’email info@cosmeticclub.es


Forma d'enviament:

Cosmetic Club disposa de varis magatzems repartits per tot el territori nacional. Per tant, Si la teva comanda es troba disponible en els nostres magatzems rebràs la teva compra en 24 hores. En cas contrari, ens comprometem a fer-te'l arribar a l'adreça d'enviament que ens especifiquis entre 1 i 5 dies laborables. A mes, per donar-te un millor servei, sempre t’enviarem un mail i un sms al teu mòbil, confirmant-te la data exacta de lliurament.


Si per motius de disponibilitat dels nostres proveïdors o per causes logístiques de l'enviament de la comanda, aquest trigués més de 5 dies laborables a arribar a l'adreça d'enviament, immediatament ens posaríem en contacte amb tu, donant un nou termini aproximat.


IMPORTANT: No s'enviaran comandes a Apartats de Correus.

Ho rebràs a través de la companyia de transport ASM. Assegura't d'obrir el paquet davant del missatger per comprovar que la comanda ha arribat en perfectes condicions abans de signar l'albarà de lliurament.


Per a aquells enviaments a Espanya peninsular i Portugal les despeses d'enviament ascendeixen a 7 euros pel total de la comanda.


Per als enviaments a Illes Balears, les despeses d’enviament ascendeixen a 12,50 euros.


Pels enviaments a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla les despeses d'enviament ascendeixen a 12,50 euros pel total de la comanda. No s’inclouen els impostos (aranzels) d’importació, que seran pagats en metàl·lic a destí, pel receptor de la mercaderia. Abans de realitzar la comanda, es recomana sol·licitar pressupost a info@cosmeticclub.es o trucar al 902 107 293.

Per compres superiors a 100 euros, les despeses d'enviament són gratuïtes.


En cas que estiguis interessat/da en un producte que no tenim en catàleg, pots enviar-nos un correu electrònic a l'adreça info@cosmeticlub.és i ràpidament et respondrem per a comunicar-te si podem aconseguir-te'l i a quin preu.


Així mateix, podràs fer-nos suggeriments per millorar la nostra perfumeria online en aquesta mateixa adreça de correu electrònic.


Forma de pagament:

Podràs pagar amb les quatre formes de pagament següents:


1.- Targeta.

Realitza el pagament amb qualsevol tipus de targeta de dèbit o crèdit sense cap cost afegit per a tu.


Per realitzar el pagament amb targeta amb totes les garanties i evitar qualsevol tipus de procediment fraudulent, Cosmetic Club i “La Caixa” només autoritza targetes amb el sistema de validació de pagament segur. Aquest procediment es basa en que una vegada hagis introduït el número i el codi de seguretat de la teva targeta, “La Caixa” et sol·licitarà una validació personal que només tu (el titular de la targeta) podrà realitzar. Aquest procés es realitzarà amb la teva entitat bancària.


Per aquest motiu, el procés de validació et desviarà a la plataforma de pagament segur de la teva entitat.


Davant de qualsevol dubte sobre aquest procediment, hauràs de posar-te en contacte amb la teva entitat bancària, ja que cadascuna utilitza el seu sistema de validació propi.


Amb aquest procés, la seguretat en el pagament amb targeta és total i absolut.


No es podran realitzar pagaments amb targetes estrangeres.


2.-Paypal.

Podràs realitzar el pagament amb el teu compte Paypal. Aquest tipus de pagament comporta un cost afegit del 3% sobre el valor de la compra.


3.- Contra reemborsament.

Realitza el pagament de la teva comanda, en el mateix moment que et sigui lliurada. Aquest tipus de pagament comporta un cost afegit del 3% (import mínim 2 euros) sobre el import total de la compra. El missatger de ASM et lliurarà la teva comanda i serà en aquest mateix moment que hauràs de realitzar el pagament del import total de la factura.

Per compres superiors a 300 euros, les despeses de contra reemborsament son gratuïtes.


4.- Transferència o ingrés en efectiu.

Realitza la transferència o el ingrés en efectiu del import total de la factura, en el número de compte que seguidament es relaciona, juntament amb els conceptes que hauran de figurar en el ingrés:

Import a ingressar xxx,xx

Entitat bancària “La Caixa”

Número de compte 2100 0543 78 0200169153

Remitent o pagador Cognoms, nom

Número de comanda xxxx xx xx xxx

Si transcorreguts 10 dies des de la realització de la comanda, no consta l'ingrés en el compte de Cosmetic Club, la teva comanda serà anul·lada automàticament. Has de tenir en compte, que si la transferència es realitza des de qualsevol altra entitat que no sigui “La Caixa”, la transferència trigarà uns 2 dies aproximadament en fer-se efectiu l'ingrés.


Devolucions

L’Usuari disposa de set dies hàbils per l’exercici del seu dret de desistiment des de la recepció del be.


Per a realitzar-ho, has d'enviar-nos un correu electrònic a info@cosmeticclub.es sol·licitant la devolució del producte i nosaltres ens encarregarem de recollir-te la comanda.


És imprescindible que ens retornis el producte amb les mateixes condicions que va ser entregat. Una vegada rebem el producte en els nostres magatzems procedirem a abonar-te l'import corresponent de l'article que desitgis retornar, i en cas que haguessis usat descomptes acumulats, aquests tornarien a aparèixer en l'apartat DESCOMPTES. En 48 hores veuràs reflectit l'ingrés en l'extracte de moviments de la teva targeta de crèdit o del teu compte bancari si vas pagar amb targeta de dèbit.

En aquest cas de devolució, tindràs que fer-te càrrec de les despeses d’enviament, tant de l’entrega inicial de la comanda (sempre que hagin estat carregats), com de la recollida posterior de la comanda fins als nostres magatzems.


Si la teva comanda o part de la mateixa arribés en males condicions, has d'enviar-nos un correu electrònic a l'adreça info@cosmeticlub.es per a poder contactar ràpidament amb ASM i tramitar una reclamació.


En aquest cas has de guardar tots els materials de la comanda, inclosa la caixa i ràpidament et canviarem els productes malmesos per uns altres en perfectes condicions.


En aquest cas, les despeses d'enviament fins als nostres magatzems així com la reposició del producte defectuós fins a teva adreça d’enviament van a càrrec de Cosmetic Club.


Garantia aplicable. El consumidor està al seu ple dret, de gaudir durant dos anys del termini estipulat, com a garantia, a partir de la recepció de la mercaderia, quedarà exclòs qualsevol ús indegut, així com manipulació i trencadissa, causada directament per l’usuari i/o consumidor final del producte.


Com realitzar una comanda:

A través de la nostra Web www.cosmeticclub.cat, seleccioni els productes del seu interès i “Faci la seva comanda" on-line.


Ens pots trucar per telèfon de dilluns a dijous de 10 a 14 hores i els divendres de 9 a 13 (excepte festius) al telèfon 902 107 293 i t'explicarem pas a pas com realitzar les teves comandes a través de la nostra pàgina Web.


Modificació de dades:

Tota modificació o canvi de les dades associades al teu perfil de soci de Cosmetic Club podràs realitzar-lo accedint al teu compte i modificant-les a l’apartat ‘Dades’. Així mateix, qualsevol canvi en les dades notificades amb motiu d’una compra (l’adreça de lliurament, p.ex.) podràs comunicar-nos-les trucant al telèfon 902 107 293 o bé per correu electrònic a l’adreça info@cosmeticclub.es, sempre tenint en compte els terminis de lliurament assenyalats a les presents condicions generals de compra. Així mateix, Cosmetic Club posa a la teva disposició l’adreça de correu electrònic info@cosmeticclub.es per a què puguis exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.


Seguretat:

Les dades de la teva targeta de crèdit viatjaran encriptats a través de la passarel·la de pagament segur de "La Caixa", d'aquesta manera ningú, ni tan sols el personal de Cosmetic Club tindrà accés a aquestes dades.


5.- Propietat intel·lectual

Els continguts subministrats per Cosmetic Club estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de COSMETIC CLUB PERFUMERIA ON-LINE S.L. Mitjançant l'adquisició d'un producte o servei, Cosmetic Club no confereix a l’adquirent cap dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant-se Cosmetic Club tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit per part de Cosmetic Club. El client no podrà posar a la disposició de terceres persones aquests continguts.


La propietat intel·lectual s'estén, a més del contingut inclòs en Cosmetic Club, als seus gràfics, logotips, disseny, imatges i codi font utilitzat per a la seva programació.


6.- Ús del servei i responsabilitats

Cosmetic Club no garanteix la disponibilitat permanent dels serveis, quedant exonerat per qualsevol tipus de responsabilitat per possibles danys i perjudicis causats a causa de la indisponibilitat del servei per causes de força major o errors en les xarxes telemàtiques de transferència de dades, aliens a la seva voluntat.

Cosmetic Club no es fa responsable del contingut dels enllaços a altres pàgines Web que no siguin titularitat seva i que, per tant, no poden ser controlades per aquesta.


El client manifesta que coneix que la informació facilitada per Cosmetic Club a través dels seus serveis, no té caràcter legal i únicament s'oferix a efectes informatius.


7.- Privacitat i Protecció de Dades Personals

Mitjançant el lliurament de l'adreça de correu electrònic o altres dades personals, requisit necessari per a la contractació de certs serveis, els Clients donen el seu permís perquè aquestes adreces siguin tractades i a més, utilitzades per a enviar comunicacions comercials de promoció o publicitat dels serveis i productes oferts per Cosmetic Club. Cosmetic Club posa a la disposició dels Clients l'adreça de correu electrònic info@cosmeticclub.es, perquè aquests revoquin el consentiment prestat. Així com l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició garantits per la legislació vigent.


Cosmetic Club declara que compleix la normativa vigent respecte a la protecció de dades, en particular la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reial decret 1720/2007, de 21 de Desembre, que desenvolupa la citada llei orgànica.


8.- Legislació aplicable i jurisdicció competent.

Les presents Condicions Generals es regiran i interpretaran d'acord amb les Lleis d'Espanya. Les parts es sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre for, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari.


9.- Notificacions

Totes les notificacions, requeriments, peticions i altres comunicacions que hagin d'efectuar-se per les parts en relació amb les presents Condicions Generals, han de realitzar-se per escrit i s'entendrà que han estat degudament realitzades quan hagin estat lliurades en mà o bé remeses per correu ordinari al domicili de l'altra part o al correu electrònic d'aquesta, o bé a qualsevol altre domicili o correu electrònic que a aquests efectes cada part pugui indicar a l'altra.


10.- Nul·litat i ineficàcia de les Clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes Condicions Generals fos declarada, total o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia afectarà tan sols a aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les Condicions Generals en tot la resta, tenint-se tal disposició, o la part de la mateixa que resultés afectada, per no posada.

Cosmetic Club no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d'Internet de Cosmetic Club. Amb els límits establerts en la llei, Cosmetic Club no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d'Internet.


Els continguts i informació de les pàgines d'Internet de Cosmetic Club s'obtenen dels col·laboradors i d'altres fonts de notícies. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a Cosmetic Club ni constituïxen opinions, consells o assessoraments legals de cap tipus doncs es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.


Les pàgines d'Internet de Cosmetic Club poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Cosmetic Club no pot controlar. Per tant, Cosmetic Club no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.


Tots els textos són propietat dels seus autors i estan protegits per la Llei de Propietat Intel·lectual. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de contar amb el consentiment exprés de Cosmetic Club. Totes les marques són propietat de les seves respectius propietaris

Cistella de la compra

Producte afegit correctament a la cistella de la compra