Aposta per la cosmètica més natural

08/05/2018

Bon temps i cura de la nostra pell amb cosmètica natural.


Amb l'arribada del bon temps, augmenten les quedades i activitats a l'aire lliure, i amb això l'exposició de la nostra pell al sol. És sabut per tots, la importància de tenir cura i protegir la nostra pell dels raigs del sol, i també que hem d'escollir bé els productes de cosmètica que més s'adeqüin al nostre tipus de pell i a l'activitat que realitzarem.

Fins aquí res de nou, i tampoc és nou el fet que cada vegada més, busquem els orígens, tornem a allò més natural en tots els aspectes, i com no, també pel que fa a productes de cosmètica es refereix. I això mateix és el que busquen els laboratoris de cosmètics, que cada vegada més, aposten per elaborar els seus productes de cosmètica i bellesa utilitzant productes naturals i ingredients vegetals, donant així un valor afegit als seus productes finals, que ens aporten tots els beneficis de la natura.

Tot i que els resultats poden no ser tan immediats com quan utilitzem un producte de cosmètica industrial o convencional, els avantatges a llarg termini són infinits, ja que aquests productes de cosmètica i bellesa naturals, s'elaboren amb elements similars a la nostra composició cel·lular, com àcids grassos, nutrients imprescindibles per a la correcta regeneració cel·lular de la pell, o oligoelements que contribueixen a retardar l'envelliment i ajuden a enfortir el nostre sistema immunològic, resultant així, un producte de cosmètica i bellesa que a més té cura la nostra salut.

 

Avui volem destacar la marca de productes de cosmètica i solars SABIEN, que elaboren tots els seus cosmètics utilitzant productes orgànics i d'origen bio, i sense afegir conservants. Aquesta marca aconsegueix així uns productes finals que ens eviten possibles problemes dermatològics i al·lèrgies o intoleràncies que poguessin derivar dels productes químics afegits, i ens aporten tots els beneficis de la natura per a la nostra pell, a més de tots els avantatges relacionades amb el respecte i cura al medi ambient, i el consum responsable.

 

A la nostra botiga trobaràs aquests productes cosmètics i solars i molts més per a la cura de la teva pell.

 

Equip de Cosmetic Club

Cistella de la compra

Producte afegit correctament a la cistella de la compra