Descobreix com el teu pentinat pot rejovenir-te

24/05/2018

Rejoveneix amb aquests senzills trucs per al teu cabell.

Pots treure't uns anyets de sobre amb el tall i el color de cabell adequat.

Pren nota, que et deixem uns consells per aconseguir-ho !!

Per conservar els cabells amb força i brillantor, encara que passin els anys, és vital cuidar la teva alimentació, mantenir-lo sempre hidratat, i minimitzar l'ús d'aparells que castiguin el nostre cabell, com ara assecadors, planxes, etc ... També ajudarà a la nostra imatge triar el tall de cabell, el pentinat i el color adequat.

Tingues en compte:

 -Tria un pentinat natural

Els volums excessius i els pentinats molt marcats envelleixen la nostra imatge. Per això has d'optar per pentinats naturals amb moviment, sense rínxols o tirabuixons molt marcats si tens els cabells curts, i si la teva cabellera és llarga, opta per una cua alta, que crearà un efecte lífting i t’estilitzarà les faccions.

 

-Aposta per una mitja cabellera

A certa edat, hem d'evitar els extrems, i una bona opció és optar per mitges melenes, que ens aportaran frescor, moviment i volum al rostre.

 

-Opta per un tall de cabell a capes

En general, aquests rejoveneixen, ja que creen un estil més informal i desenfadat. Si tens el rostre allargat, et sentirà de meravella un tall despuntat, i si el teu rostre és arrodonit has d'optar per un tall recte amb capes llargues i llis.

 

-Atreveix-te amb el serrell

Els serrells donen una imatge més fresca, més desenfadada i juvenil, i a més a més et taparan les arrugues o línies d'expressió del front. Opta sempre per un serrell despuntat i a l'alçada dels ulls.

 

-Tria un color de cabell clar

Els tons foscos endureixen els trets, mentre que els tons clars rejoveneixen. Pots optar per tons daurats, castanyers clars o rossos, o també per unes metxes o reflexes més clars al color de base, que segur que aconseguiran treure't uns anys de sobre.

 I tot això, ho pots aconseguir tu mateixa sense sortir de casa; a la nostra botiga online trobaràs tots els productes per a la cura del teu cabell i la teva pell, i segur que  aconseguiràs lluir la teva millor imatge.

 Equip de Cosmetic Club.

Cistella de la compra

Producte afegit correctament a la cistella de la compra