Com cuidar els cabells tenyits durant l'estiu

12/06/2018

Avui et deixem aquests consells perquè cuidis el teu cabell tenyit al màxim aquest estiu

Tots sabem que a l'estiu, cal tenir especial cura també del cabell, i especialment si el portem tenyit, per evitar que els colors no es deteriorin, i la tornada a la perruqueria no sigui molt dramàtica.

Els raigs del sol i l'aigua del mar i de les piscines són l'enemic número u del teu cabell tenyit, i poden fer que el color radiant que t'agrada lluir, acabi no sent tan radiant a finals d'estiu. Per això et deixem uns consells per a la cura del teu cabell que si els segueixes aconseguiràs que el teu cabell estigui sa i cuidat, i llueixi com el primer dia durant tot l'estiu.

 

-Protegeix teu cabell tenyit del sol

Sempre que puguis, evita que els raigs del sol incideixin directament sobre el teu cabell tenyit. Protegeix-lo amb un mocador, un barret, o si no ets de posar-te res al cap, utilitza un oli protector amb filtre UV; polvoritza’l directament sobre els cabells secs, i et protegirà, tant dels raigs del sol, com del clor de la piscina.

 

-Renta’t el cabell amb aigua tèbia i un xampú especial

Com ja deus saber, els cabells s'han de rentar amb aigua tèbia o freda, ja que l'aigua massa calenta ens el fa malbé, i si a més tenim els cabells tenyits, farà que el color es vagi apagant i deslluirà el nostre color de cabell. Per acabar d'eliminar la resta d'impureses, hauràs d'utilitzar un xampú especial que et protegeixi el color i ajudi a revifar-lo, que haurà de tenir, a més de vitamines, filtre UV.

 

-Hidrata el teu cabell

Igual d'important que els anteriors consells, és que t'apliquis un tractament hidratant, aplicant una bona màscara nutritiva per regenerar i hidratar el teu cabell. Ho has de fer mínim un cop per setmana durant tot el temps que exposis el cabell al sol i al clor o a l'aigua del mar.

 

A Cosmetic Club trobaràs tots els productes necessaris per a lluir de cabell durant tot l'estiu, sense renunciar a gaudir de la platja o la piscina.

Cistella de la compra

Producte afegit correctament a la cistella de la compra