Com maquillar-te quan fa calor: trucs per lluir el teu millor maquillatge d'estiu

16/08/2018

Passa un estiu radiant sense que el teu maquillatge se't desfaci per la calor. Aquí et deixem uns trucs fàcils per aconseguir-ho.

 Es pot gaudir de l'estiu sense haver de patir perquè el teu maquillatge se't desfà per la calor.

 Que has de fer perquè el teu maquillatge duri més

Per aconseguir un bon maquillatge d'estiu, has de, en primer lloc, fer una bona neteja de la cara per eliminar tot el greix. Pots fer-ho aplicant un tònic abans de començar a maquillar-te, de manera que aconseguiràs evitar l'aparició de grans, ja que eliminaràs el greix acumulat a la cara.

Després d'aplicar-te la crema solar i la base de maquillatge, és important que utilitzis maquillatges en pols translúcids o bronzejadors, aquests aconseguiran fixar el maquillatge de la cara durant més temps, per molta calor que faci!

Si els dies més calorosos et fan suar, pots eliminar els brillantors indesitjats amb uns tocs suaus amb un mocador, o aplicant aigua termal a la cara.

Per als llavis, pots aplicar-te una fina capa de bàlsam abans de posar-te el pintallavis, i aconseguiràs que et duri una mica més.

Pel que fa als ulls, has d'utilitzar cosmètics "waterproof" per evitar que amb la suor es desfaci tot el maquillatge.

El millor maquillatge per a l'estiu

A l'estiu es porta la naturalitat. Per això el millor maquillatge que pots utilitzar és aquell que t’aporta un aire fresc, una textura sucosa, proporcionant al rostre una aparença saludable i lluminosa, resultant el més natural possible, sense colors ni tècniques recarregades. Per aconseguir-ho has d'utilitzar durant el dia colors tènues i a la nit pots atrevir-te amb un maquillatge una mica més arriscat, com les ombres fosques i l’“eyeliner” ben marcat, aconseguint una mirada sexy i profunda.

El millor maquillatge que pots utilitzar a l'estiu és un cosmètic lleuger, com ara les bases sense olis o en pols, que seran més agradables en els dies de calor. També pots guardar a la nevera alguns maquillatges (sempre que ho permetin, atès que no tots són aptes) com la base líquida i la crema hidratant; serà bo per a conservar-les, i et donaran una frescor addicional quan te les apliquis (has de treure-les de la nevera entre 10 i 20 minuts abans de la seva utilització).

 

A la web trobaràs tots els productes de maquillatge per aquest estiu.

Equip de Cosmètic Club.

Cistella de la compra

Producte afegit correctament a la cistella de la compra