Tipus de pagament

Podràs pagar amb qualsevol de les formes de pagament següents:

1.- Targeta

Realitza el pagament amb qualsevol tipus de targeta de dèbit o crèdit sense cap cost afegit per tu.

Per realitzar el pagament amb targeta amb totes les garanties i evitar qualsevol tipus de procediment fraudulent, Cosmetic Club i el Banc Sabadell només autoritzem targetes amb el sistema de validació de pagament segur. Aquest procediment es basa en que una vegada hagis introduït el número i el codi de seguretat de la teva targeta, el Banc Sabadell et sol·licitarà una validació personal que només tu (el titular de la targeta) podrà realitzar. Aquest procés es realitzarà amb la teva entitat bancària. Per aquest motiu, el procés de validació et desviarà a la plataforma de pagament segur de la teva entitat.

Davant de qualsevol dubte sobre aquest procediment, hauràs de posar-te en contacte amb la teva entitat bancària, ja que cadascuna utilitza el seu sistema de validació propi.

Amb aquest procés, la seguretat en el pagament amb targeta és total i absolut.

Només acceptem targetes de països Europeus.

2.- PayPal

Podràs realitzar el pagament amb el teu compte Paypal. Aquest tipus de pagament comporta un cost afegit del 3% sobre el valor de la compra.

3.- Transferència o ingrés en efectiu

Realitza la transferència o l'ingrés en efectiu de l'import total de la factura, al número de compte que seguidament et relacionem, juntament amb els conceptes que hauran de figurar a l'ingrés: 

Entitat bancària                  Banc Sabadell
Número de compte            IBAN: ES98 0081 0036 4100 0223 6431
                                               SWIFT: BSAB ESBB 
Remitent o pagador           Cognoms, nom
Número de comanda         xxxxx

Si transcorreguts 10 dies des de la realització de la comanda, no ens consta l'ingrés al compte de Cosmetic Club, la teva comanda serà anul·lada automàticament. Has de tenir en compte, que si la transferència es realitza des de qualsevol altra entitat que no sigui el Banc Sabadell, la transferència trigarà uns 2 dies aproximadament en fer-se efectiu l'ingrés.

Cistella de la compra

Producte afegit correctament a la cistella de la compra