Devolucions

L’usuari disposa de set dies hàbils per l’exercici del seu dret de desistiment des de la recepció del bé.

Per a realitzar-ho, has d'enviar-nos un correu electrònic a info@cosmeticclub.es sol·licitant la devolució del producte. Nosaltres et donarem un codi perquè escriguis al paquet i una adreça on enviar-lo.

És imprescindible que ens retornis el producte amb les mateixes condicions que va ser entregat. Una vegada rebem el producte en els nostres magatzems procedirem a abonar-te l'import corresponent de l'article que desitgis retornar, i en cas que haguessis usat descomptes acumulats, aquests tornarien a aparèixer en l'apartat DESCOMPTES. En 48 hores veuràs reflectit l'ingrés en l'extracte de moviments de la teva targeta de crèdit o del teu compte bancari si vas pagar amb targeta de dèbit. En aquest cas de devolució, hauràs de fer-te càrrec de les despeses d’enviament, tant de l’entrega inicial de la comanda (sempre que hagin estat carregats), com de l'enviament fins als nostres magatzems.

Si la teva comanda o part arribés en males condicions, has d'enviar-nos un correu electrònic a l'adreça info@cosmeticlub.es per poder contactar ràpidament amb l'empresa de missatgeria i tramitar una reclamació. En aquest cas has de guardar tots els materials de la comanda, inclosa la caixa i ràpidament et canviarem els productes malmesos per uns altres en perfectes condicions. En cas de rebre la comanda en mal estat, ens fem càrrec de les despeses de recollida i enviament dels nous articles.

Garantia aplicable. El consumidor està al seu ple dret, de gaudir durant dos anys del termini estipulat, com a garantia, a partir de la recepció de la mercaderia, quedarà exclòs qualsevol ús indegut, així com manipulació i trencadissa, causada directament per l’usuari i/o consumidor final del producte.

Cistella de la compra

Producte afegit correctament a la cistella de la compra