Apadrina

Una vegada que t'hagis registrat i per tant ja siguis soci de Cosmetic Club, ja tindràs la teva zona privada per realitzar les teves compres. En aquesta zona privada tindràs accés a l'apartat APADRINA en el menú superior i podràs enviar un correu electrònic des de la teva pròpia adreça de correu als teus familiars i amics per a animar-los a fer-se socis de Cosmetic Club, de manera que ells també puguin beneficiar-se dels grans avantatges de comprar en Cosmetic Club i, d'altra banda, aconseguir descomptes per a tu per les compres que ells realitzin.

Pots fer-ho de dues maneres:

1- Entrant a l'apartat APADRINA podràs importar de manera automàtica els teus contactes de facebook, gmail, hotmail, yahoo i altres operadors, introduir el teu nom d'usuari i contrasenya i seleccionar aquells que vulguis que s'associïn a Cosmetic Club, o bé podràs escriure les seves adreces de correu electrònic de forma manual i enviar-los un correu electrònic d'invitació des de la teva adreça de correu amb el link perquè es facin socis de Cosmetic Club. D'aquesta manera s’apadrinaran a tu perquè rebis els descomptes per gastar en les teves properes compres.

2- En cas que els teus contactes no s'associïn a Cosmetic Club a través del Link que rebran en el correu electrònic i ho facin directament a través de la pàgina Web www.cosmeticclub.cat, aquests quedaran apadrinats a tu només si introdueixen la teva adreça de correu electrònic a la pestanya d’e-mail del teu familiar o amic de l'apartat REGISTRAR-SE.

En cas que no ho facis d'aquestes dues formes, no quedaran apadrinats a tu i per tant no rebràs els descomptes originats per les seves compres.

Si Cosmetic Club detecta que l'adreça de correu electrònic facilitada no es troba operativa com a soci (donat de baixa; altres circumstàncies), Cosmectic Club no farà ús per a cap finalitat procedint immediatament a la seva eliminació no constant aquesta adreça de correu en la base de dades de Cosmetic Club.

Quan un soci de Cosmetic Club convidi a un familiar o amic a aquest club ho farà directament des de la seva pròpia adreça de correu electrònic facilitant única i exclusivament Cosmetic Club l'accés a la seva pàgina Web mitjançant un link vinculat al registre de socis. Serà el propi soci qui respongui davant qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta invitació. Cosmetic Club no tindrà cap responsabilitat ja que són els propis socis qui realitzen les invitacions.

Cistella de la compra

Producte afegit correctament a la cistella de la compra